Op deze pagina staan onze sponsors welke wij hartelijk danken voor hun steun!

Ook dank aan de gemeente Pijnacker-Nootdorp voor de benodigde vergunningen, Evenementen EHBO Pijnacker en politie en brandweer Pijnacker-Nootdorp.

De Oranjevereniging is een organisatie zonder winstoogmerk. De meeste werkzaamheden worden uitgevoerd door vrijwilligers. U kunt de Oranjevereniging op verschillende manieren helpen of steunen.

Donateur of financiële hulp

Maak een bedrag over via iDeal of Paypal via de donatieknop op deze website. Alvast dank voo ruw steun.

Vrijwilliger worden

Ook al hebben we veel (vrijwillige) medewerkers, het zijn er nooit genoeg. Het gezegde ‘Vele handen maken licht werk’ is op onze activiteiten dan ook zeker van toepassing. Helpen kan op vele manieren, binnen een gezellige groep mensen.

Sponsors

Wilt u meer informatie over de diverse sponsormogelijkheden, of u wilt zich aanmelden?

sponsors1

sponsors2